Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Сдружение Първи петли отпразнува с песен и слово празника

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Сдружение Първи петли отпразнува с песен и слово празника
Коментари Харесай

С пеене и слово Сдружение Първи петли отбеляза празника на Варна

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Сдружение " Първи петли " отпразнува с ария и слово празника на Варна. Сдружението събира създатели от разнообразни посоки, които имат за цел да развиват солидарността и толерантността измежду обществото за основаване на единение, тъждество и правдивост, без разлика в обществено, имуществено и просветително състояние, изяснява създателят на сдружението Андон Тракалянков. 

Целта на сдружението е да работи и да спомага мероприятия за съхраняването, развиването, одобряването и отбраната на националните исторически, културни и духовни полезности и извори, както и за отстояване на националната ни еднаквост. Да подкрепя популяризирането и разпространяването на изкуството и друга интелектуална благосъстоятелност. Да работи в отбрана на креативните начинания и развиването на креативните благоприятни условия на жителите. Да спомага за развиването на ползите и потребностите на хората в областта на културата, изкуството, българския фолклор и други Да работи за осъществяване на стойностни планове в региона на музиката, театъра, шоуто и други изкуства в страната и чужбина. Да подтиква разнообразни юношески начинания, в които младите да придобият праектически опит за интензивно поданство и хуманно отношение към животните. Да улеснява консолидираното на младежите в обществото, да предизвиква тяхната разпоредителност и бъдеща обществена реализация. Да способства за схващане разнообразието на общата европейска просвета и общите европейски полезности. 

Целите сдружението реализира посредством образуване и осъществяване на разнообразни градски начинания за предпазване и разпространяване на националното културно-историческо завещание и творчество на надарените българи в страната и чужбина. Освен това членовете си сътрудничат с държавни и общински институции, публични организации, физически и юридически лица, неправителствени и интернационалните организации. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР